Betano бонус код за дербито Челси – Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На 23-ти януари предстои един дългоочакван мач във Висшата лига на Англия – лондонското дерби между Челси и Тотнъм.

„Сините“ се опитват да възвърната познатата си форма от миналата година и няма по-добра възможност от сблъсъка с „шпорите“, докато Антонио Конте ще търси реванш срещу отбора, който води два сезона и изведе до титли в Премиър Лийг и ФА Къп. Както обикновено Бетано предлага отлични шансове за залози, а всеки нов клиент може да се възползва от специален betano бонус код за промоциолнален старт.

Челси изглеждаше силно вкопчен в битката за златните медали във Висшата лига този сезон до Нова година, но след това дойде изключителен спад във формата на тима. „Сините“ записаха последната си победа в шампионата на 26-ти декември Астън Вила с 3:1. Така през 2022 година Томас Тухел и компания още чакат вкуса на успеха и имат едва три точки от четири мача след равенства с Брайтън (на два пъти) и Ливърпул, а между тях Манчестър Сити нанесе сериозен удар по шампионските им амбиции с поражение с 0:1. Голямата звезда на тима Ромелу Лукаку пък не е вкарвал от 29-ти декември и макар да игра във всички следващи три мача, белгиецът не намери път към противниковата врата, а сега срщеу него излиза Антонио Конте, който го познава отлично от работата им заедно в Интер в последните два сезона.

Тотнъм е в далеч по-добра форма след идването на новата година, като въпреки няколко им отложени мача в първенството, записаха две победи над Уотфорд и Лестър, като последната беше изключително драматична с два гола в добавеното време на срещата. Това показа, че Антонио Конте е вдъхнал огромна доза хъс и желание за успехи при „шпорите“ и предстои да видим как ще се справят в първия си сериозен тест през 2022 година – гостуването на „Стамфорд Бридж“. Успех за „белите“ пък почти сигурно ще ги изкачи в зона „Шампионска лига“ над Уест Хям, а разликата им именно с Челси ще се стопи на само пет точки. Поражение за носителя на трофея в Шампионската лига пък на практика ще прикючи всичките им шансове за битка за титлата и ще остави в нея само Манчестър Сити и Ливърпул.

Клиентите на Betano могат да използват своя betano bonus за няколко възможни залози в мача. Коефициентите няколко дни преди мача са както следва – успех на Челси – 1.70, равен – 3.95 и три точки за Тотнъм – 4.85. Със сигурност, въпреки лошата им серия, „сините“ са фаворит не само заради домакинския фактор, но и заради по-качествения състав по постове от този на Конте. Италианецът обаче е доказал, че е направен за такъв вид мачове и Бетано дава страхотен шанс на тези, които вярват в победа за Тотнъм да умножат неколкократно залога си. Дори ставката за Х/2 е много добра – 2.20 при двоен шанс е отлична оферта.

Изполвайки betano бонус код ще позволи на привържениците добавят към своя аканут допълнителни средства, с които да проверят знанията и късмета си в лондонското дерби, a то обещава да бъде интригуващо с толкова много заложено на карта и то още през януари.