Betano бонус код за залози на мъжкия финал на Аустралиън Оупън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рафаел Надал е само на една победа от рекордна 21-рва титла от Големия Шлем. В неделя сутрин, испанецът ще се изправи срещу Даниил Медведев във мъжкия финал на Аустрелиън Оупън.

Евентуален успех ще даде чиста преднина на Надал в сблъсъка между тримата големи. Към този момент, Рафа, Новак Джокович и Роджър Федерер имат по 20 купи от най-реномираните състезания в света на тениса. Бетано бонус код ще ви даде възможност да направите залог за финалния мач при страхотни коефициенти в сайта на букмейкъра.

Надал стартира турнира като поставен под номер 6 в основната схема. На полуфинала, „матадорът“ срази италианския топ талант Матео Беретини с 6-3, 6-2, 3-6, 6-2. Поставеният под номер 2 Медведев пък си осигури място в последния мач след полуфинала успех над Стефанос Циципас с резултат 7-6 (7:5), 4-6, 6-4, 6-1. В интерес на истината, двамата си бяха сред топ три фаворити на Бетано България преди старта на турнира. На първо място, според оценката на букмейкъра, бе Новак Джокович, но вероятно сте добре запознати със съдбата на сърбина.
Невероятното постижение на Надал, с достигането до 29-ти финал от Големия шлем, дойде само няколко месеца, след като той си мислеше, че контузия на крака може да сложи край на кариерата му. 35-годишната легенда на тениса признава, че е изпитал „доста критично моменти“ и е имало сериозен шанс за „каже сбогом на тениса“.

„Това се случи само преди няколко месеца“ – споделя Надал – „Да достигна до това ниво отново . .. нямам думи да опиша колко е важно за мен по отношение на енергията и личното ми удовлетворение. По отношение на това да бъда благодарен за всичката тази подкрепа, особено от близките до мен хора. Много по-важно е, че мога да играя тенис отново, отколкото да спечеля 21-вата титла“.

Може ли Медведев да спре 21-вата рекордна титла?

Да се изправи срещу опонент, търсещ рекордната 21-ва, това не е нещо ново за Медведев. Руснакът спря Джокович на миналогодишния финал от ЮС Оупън и планира да го повтори отново. Трябва да кажем, че в онзи мач, руснакът бе далеч по-сериозен аутсайдер в коефициентите на Бетано.

В интервюто на корта, веднага след победата над Циципас, Медведев заяви:“ Ще се изправя срещу един от най-великите в нашия спорт. Забавно е, че за втори път трябва да спра някой, търсещ 21-ва титла от Шлема. Предполагам, че Рафа е гледал предния мач… Мисля, че Новак пък ще гледа този. Финалите от Големия Шлем са специални. Аз съм готов. Знам, колко здрав противник е Рафа. Наясно съм, че трябва да покажа най-доброто от себе си за да спечеля този двубой.“

Къде да гледаме?

Традиционно, Евроспорт България продължава да излъчва всички турнири от Шлема. Мъжкият финал на Аустрелиън Оупън стартира от 10:00 българско време (на 30-ти януари), а всяка секунда от него ще бъде предава пряко по Евроспорт.

Надал срещу Медведев – какво показва историята?

Това ще бъде пети мач между двамата. Моментната статистика е изцяло в полза на Надал – 3 на 1 победи. Те са играли и един финал от Шлема. На ЮС Оупън 2019-та Надал победи с резултат 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4. Последната им среща бе на АТП Финалите през 2020-та, когато Медведев се поздрави с успех в три сета.

Каква е прогнозата на Betano?
Надал може и да е сантиментален фаворит на повечето фенове, но букмейкърите са на тотално различно мнение. Международният букмейкър Бетано в България дава ставка от 1.55 за успех на Медведев въпреки, скандала със съдията срещу Циципас. Ако пък искате да заложите на рекорд за Надал, може да го направите при коефициент от 2.55.

И все пак, ние ви съветваме да се отдадете на емоцията и да заложите за историческа победа на испанската легенда. Рафа рядко е излизал в ролята на аутсайдер, но когато е притиснат до стената, той винаги е готов да нанесе контриращия удар. Коефициентът на Betano пък е повече от изкушаващ. Не пропускайте да свалите мобилното приложениe на Бетано,  с което може да управлявате залозите си по всяко време и да следите развитието на финала.