Betano дава ле преднина на Ювентус в домакинството на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус ще приеме Аталанта в събота вечер на „Алианц Стейдиъм“ за мач от 14-ия кръг на италианското първенство Серия А.

Домакините са на 8-о място в класирането с 21 точки, а гостите от Бергамо са на 4-то място с 25 точки. Двубоят се очаква да бъде изключително интересен и ще бъде много важен за битката в челото на подреждането на Калчото. Bet-ano дава леко предимство на Ювентус да се поздрави с крайния успех и да се върне на победния път след тежката загуба от Челси в ШЛ през седмицата. В онлайн букмейкъра бетано българия ще намерите много селекции за срещата на страхотни коефициенти и може да изберете най-добрите опции за залог.

Резултатът от последната официална среща между тези два отбора беше победа за Ювентус, който се наложи с резултат 2:1 във финала на Купата на Италия през май тази година. Двата тима се изправиха за последно един срещу друг в мач на 19 май 2021 г. Преди това Аталанта не беше допуснала поражение в три поредни сблъсъка, записвайки един успех, а два от двубоите завършиха без победител. Домакинският фактор очевидно имаше значение в предишните 10 срещи, като домакините записаха 4 победи и попречиха на опонентите, докато отборите гости се задоволиха с два успеха. От последните им пет мача между двата отбора, три доведоха до над 2,5 гола, докато четири бяха с попадения в двете врати, така че може да се насочите към опцията Гол/Гол в сайта на бетано. За този период Ювентус не успя да запази нито една сух мрежа, докато Аталанта не допусна гол в само един от мачовете. Последните пет срещи между тези два състава доведоха до средно по 2,80 отбелязани гола на мач.

Ювентус претърпя тежка загуба с 0:4 като гост на Челси в среща от Шампионската лига на 23 ноември. Като изключим предишния им мач в английската столица, клубът бе в серия от три поредни победи. В последните пет срещи на тима, бяха регистрирани три двубоя с над 2,5 гола, а в два имаше попадения в двете врати. За този период Ювентус успя да запази две чисти мрежи, като не успя да вкара гол само в един мач – гостуването на Челси във вторник. Когато разглеждаме статистиката, забелязваме, че средният брой отбелязани голове по време на последните пет сблъсъка на отбора е 3.20. В изминалите 10 срещи на Ювентус, да бъдеш домакин или да играеш като гост не беше фактор, който да повлияе на резултата. Отборите, играещи на собствен терен, записаха пет триумфа, а гостите се поздравиха с четири победи.

В последния си мач Аталанта се изправи срещу Йънг Бойс във вторник, като крайният резултат беше 3:3 на швейцарска земя. Луис Муриел донесе точката на бергамаските с гол от пряк свободен удар в заключителните минути, влизайки от пейката секунди преди това. Преди този двубой от Шампионска лига, отборът на Аталанта беше в серия от две последователни победи и не познава вкуса на поражението в продължение на седем мача. Всичките последните пет срещи на отбора доведоха до три или повече попадения и голове в двете врати.

Предходните пет мача на тима бяха със средно 4,8 отбелязани гола. Ето защо коефициентът за над 2.5 гола в сайта на betano.bg при визитата им на Ювентус не е много висок. Аталанта е доста резултатен и на чужд терен в Серия А, като вкара два или повече гола в пет от своите шест гостувания този сезон. Предходните им четири срещи в Калчото далеч от дома доведоха до над 2.5 попадения.