Betano mobile дава леко предимство на Севиля срещу Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Севиля е домакин на Барселона в отложен мач от 4-ия кръг на испанското първенство Ла Лига.

Двубоят ще се играе във вторник вечер от 22:30 ч. на „Естадио Рамон Санчес Писхуан“ като домакините имат възможност да се доближат на три точки до лидера Реал Мадрид, ако спечелят срещу каталунците. Букмейкърът Betano дава леко предимство на Севиля, който играе впечатляващо на собствен терен и със сигурност е способен да вземе трите точки срещу младия отбор на Барселона. В Betano app може да направите залог за краен изход на срещата, както и на всички пазари за този двубой и останалите мачове от цял свят.

Отборът на Севиля се представя много силно през сезон 2021/22 в испанското първенство. Воденият от Юлен Лопетеги тим е на втората позиция във временното класиране с актив от 37 точки, като изостава на шест пункта от лидера Реал Мадрид, който е с мач повече. Севиля съкрати изоставането си до върха този уикенд, след като победи Атлетико Мадрид у дома с 2:1, а Реал направи 0:0 с Кадис в неделя вечер. Героят за Севиля срещу „дюшекчиите“ бе Лукас Окампос. Аржентинският футболист реализира четвъртия си гол за сезона в Ла Лига и донесе успеха на своя тим в 88-ата минута. Преди това Ракитич се разписал за Севиля, а Фелипе за мадридчани. В момента севилци имат три успеха, едно реми и едно поражение в редовните 90 минути на последните си пет срещи.

Севиля се представя феноменално на собствен терен в Примера Дивисион през този сезон. Отборът на Юлен Лопетеги има седем победи и едно равенство в осем срещи, като се разписа във всички тях. Севиля надви силни отбори като Атлетико, Виляреал и Валенсия пред своите фенове, а сега пристига Барселона, който не е в добра форма, така че е логично домакините да са фаворити за успеха според Betano, макар и разликата в коефициентите да е малка.

Барселона постигна изстрадана победа с 3:2 у дома срещу Елче в събота. Младоците в състава на Шави продължават да впечатляват, като попаденията в последния мач бяха дело на Феран Джунгла, Гави и Нико, който вкара победния гол в 85-ата минута. Талантът на младите играчи обаче е недостатъчен в мачове срещу по-силни съперници. Барса загуби от Байерн Мюнхен и от Бетис в началото на месец декември, след което направи реми 2:2 като гост на Осасуна. Залагащите в Betano надали ще очакват каталунците да спечелят на “Рамон Санчес Писхуан” срещу силния отбор на Севиля във вторник вечер. Барса има само една победа като гост от началото на сезона и тя дойде малко след назначението на Шави – успех с 3:1 над Виляреал на 27 ноември. В четири от своите седем гостувания каталунците са завършили наравно.

Барселона е в серия от две поредни победи срещу Севиля, но много неща се промениха от последния мач между двата състава, който бе от Купата на Краля на 3-ти март тази година. В момента Севиля се представя доста по-уверено от своя опонент. Севилци загубиха с 0:2 в последния си мач срещу “блаугранас” на собствен терен на 27-и февруари 2021 г. Сега те могат да вземат реванш и да се доближат до лидера Реал Мадрид. Повечето футболни специалисти ще очакват Севиля да спечели срещу Барселона, като със сигурност двубоят ще бъде много интригуващ и ще предложи много емоции, като всеки футболен фен може да го следи в сайта на Betano, който ще предлага и лайв залози за сблъсъка.