Betano дава малки шансове на ЦСКА срещу Гройтер Фюрт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" излизат за първата си контрола това лято

ЦСКА ще изиграе първия си приятелски мач по време на лятната подготовка в Австрия. Съперник на “червените” е Гройтер Фюрт, като двубоят между двата тима е от 17:00 ч. наше време.

Футболистите на “армейците” ще се опитат да впечатлят новия треньор Саша Илич, който ще направи неофициален дебют. Сръбският специалист ще може да се запознае с качествата на своите футболисти в игрова обстановка. Дебют за ЦСКА ще направят две от новите попълнения – Станислав Шопов и Лазар Туфегджич. Очаква се през двете полувремена треньорът на “армейците” да заложи на различни играчи.

Контролата на ЦСКА попада в тиража на Betano България като немският тим е фаворит за победата с 2.18 коеф. за победа. Ставката за ЦСКА пък е 3.05. През миналия сезон Гройтер Фюрт се представи много слабо в немската Първа Бундеслига и изпадна от елита. “Зелено-белите” стартират своята подготовка за новия сезон във Втора Бундеслига. Те ще изиграят контрола и срещу българския шампион Лудогороец на 22 юни, като по време на подготовката ще срещнат и швейцарския гранд Базел. Отборът бе напуснат от някои основни играчи, като ще видим дали ще покаже класа и ще надвие състава на ЦСКА.

През миналото лято в Австрия, тимът на ЦСКА допусна три загуби и записа само един успех по време на контролите си – 1:0 над Вакер Инсбрук.