Betano дава превес на Атлетико Мадрид в гостуването на Валенсия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стадион „Местая“ ще бъде арена на двубоя от 13-ия кръг на Ла Лига между отборите на Валенсия и Атлетико Мадрид, насрочен за неделя от 17:15 часа.

Атлетико заема 4-то място във временното класиране с 24 точки в момента, докато „прилепите“ са на 10-а позиция с 16 точки. Предвид по-доброто представяне на гостите от началото на сезона, букмейкърът Betano дава превес на Атлетико Мадрид и коефициентът им за успех е доста по-нисък от този на Валенсия. Очакванията на хазартния оператор са тимът на Диего Симеоне да се поздрави с трите точки в гостуването на Валенсия.

Тимът на Атлетико Мадрид записа победа с 3:1, когато се изправи срещу Валенсия за последен път през януари на стадион “Уанда Метрополитано” в испанската столица. Отборът на Диего Симеоне е в серия от две последователни победи срещу този съперник и няма поражение в тринадесет поредни сблъсъка. Ето защо според коефициентите на Betano е много малко вероятно Атлетико да допусне поражение в неделя на „Местая“. Факторът домакин беше решаващ в последните срещи между двата отбора, като само един от последните девет мача беше спечелен от гостите, докато отборите, играещи у дома, триумфираха на четири пъти за периода. Три от последните пет мача между двата състава бяха с над 2,5 гола, докато в четири имаше попадения в двете врати. Валенсия успя да отбележи повече от гол само в една от предишните шест срещи на Естадио Местая и три пъти дори не се разписа срещу „дюшекчиите“.

Отборът на Валенсия се върна на победния път след успех с 2:0 у дома над Виляреал в събота. Преди това „прилепите“ нямаха успех в седем поредни срещи, записвайки три равенства и четири поражения за периода. Нито един от последните седем и само три от изминалите двадесет мача на отбора не бяха спечелени от гостуващите състави. Валенсия спечели четири от дванадесетте мача в Ла Лига този сезон и всяка от последните три победи беше постигната с два или повече гола, но същото важи и за всяка от последните три загуби на тима. Три от предходните пет мача на Валенсия доведоха до над 2,5 гола, като коефициентът за оувър в домакинството им срещу Атлетико Мадрид в Betano е доста атрактивен.

Атлетико Мадрид загуби с 0:2 при визитата си на Ливърпул в сблъсък от Шампионска лига в сряда. Това беше второ поредно поражение за тима от „червените“ в груповата фаза на турнира. В първия мач на испанска земя, Атлетико загуби с 2:3. „Дюшекчиите“ са непостоянни напоследък и спечелиха само една от последните пет срещи, като същевременно допуснаха две поражения за периода. На всичкото отгоре те успяха да запазят само една суха мрежа и допуснаха повече от гол в останалите четири двубоя. Домакинското предимство има малък ефект в последните срещи на Атлетико, тъй като домакините спечелиха четири, а гостите три от последните десет мача. Всички с изключение на един от последните пет мача на Атлетико Мадрид бяха с над 2,5 гола, докато три бяха свидетели на голове в двете врати.

Атлетико ще се стреми да се представи по-силно в защита при гостуването си на Валенсия и да зарадва феновете си с победа. Тимът на Диего Симеоне няма нито една регистрирана суха мрежа от началото на сезона, което е доста необичайно. По традиция Атлетико рядко допуска голове, но този сезон изпитва трудности в защита. Ето защо играчите в букмейкъра Betano може да се насочат към опцията Гол/Гол за предстоящия двубой между Валенсия и Атлетико Мадрид, като победа за отбора гост и над 2.5 гола в мача също е атрактивна опция.