Betano не дава шансове на Милан при гостуването на Атлетико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът на Милан ще се отправи към испанската столица Мадрид, за втория си мач срещу Атлетико Мадрид от груповата фаза на Шампионска лига през сезон 2021/22

Двубоят ще се играе в сряда вечер от 22:00 ч. на стадион „Уанда Метрополитано“. „Росонерите“ продължават да нямат успех в група В след четири изиграни срещи, докато Атлетико също не се представя на ниво и е длъжен да спечели това си домакинство, за да се бори за класиране на 1/8-финалите. Букмейкърът Betano фаворизира испанския тим за победата в предстоящия мач. На следния betano link ще може да посетите спортния раздел на букмейкъра и да видите какви са коефициентите за краен изход в сблъсъка между Атлетико и Милан тази сряда.

Милан спечели първата си точка в групата в миналия кръг, след като направи реми 1:1 срещу Порто на „Сан Сиро“. Така възпитаниците на Стефано Пиоли са на последното 4-то място в класирането на група В, докато предстоящият им опонент Атлетико Мадрид заема 3-ата позиция с 4 точки. „Дюшекчиите“ изостават с една точка от втория Порто и двата отбора ще водят битка за класиране на 1/8-финалите в турнира, тъй като лидерът Ливърпул е далеч напред с 12 точки на 1-вото място. Атлетико измъкна победата с 2:1 при гостуването си на Милан на 28-и септември на „Сан Сиро“ в първата среща между двата отбора. „Росонерите“ се виждаха като крайни победители, тъй като имаха аванс до 84-ата минута на двубоя. Тогава обаче Антоан Гризман изравни, а дълбоко в добавеното време Луис Суарес отбеляза победния гол за испанския тим. Това бе сериозен шок за залагащите в betano, които бяха прогнозирали двоен шанс 1Х в полза на „червено-черните“.

Успехът на Атлетико Мадрид на „Сан Сиро“ обаче е единственият им в тазгодишното издание на Шампионска лига. Воденият от Диего Симеоне отбор започна с нулево равенство у дома срещу Порто и също допусна две загуби от Ливърпул – 2:3 в Испания и 0:2 на английска земя. Сега задачата за Атлетико е трудна, тъй като те ще гостуват на Порто в последния кръг и точно този мач ще бъде решаващ, но преди това „дюшекчиите“ са длъжни да вземат трите точки срещу Милан, за да бъдат в по-добра позиция. Атлетико не е в най-добрата си форма в момента, след като има само две победи в последните си седем срещи. Един от успехите им бе много измъчен – 1:0 срещу Осасуна в събота в последния мач на тима. Победното попадение отбеляза бранителят Фелипе в 87-ата минута. Все пак може да кажем, че Атлетико Мадрид е в добра форма, когато играе на собствен терен, тъй като е в серия от две поредни победи без допуснато попадение.

Отборът на Милан допусна първа загуба в Серия А в събота вечер, когато отстъпи с 3:4 на Фиорентина на „Стадио Артемио Франки“. Доста от залагащите в betano бяха прогнозриали успех на „росонерите“, но те изиграха слаб мач в защита и за първи път през сезона допуснаха четири попадения. В Милан може би са наясно, че нямат шансове в Шампионска лига. Отборът е със само една точка в актива си след четири мача и му предстоят двубои с Атлетико Мадрид и Ливърпул. „Росонерите“ са съсредоточени върху битката за титлата в Италия. Мениджърът Стефано Пиоли е възможно да запази някои ключови грачи за предстоящия двубой срещу Сасуоло на 28-и ноември. Според доста специалисти Милан ще излезе в отслабен състав срещу Атлетико тази сряда и най-вероятно ще загуби двубоя на „Уанда Метрополитано“ в испанската столица, с което и на практика няма да има шансове да завърши поне трети в група В.