Betano очаква Интер да доминира в гостуването на Болоня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианското първенство Серия А се завръща на 6 януари с цели десет срещи.

Програмата стартира с мач между шампиона Интер и Болоня, като „нерадзурите“ гостуват на стадион „Ренато Дал‘Ара“ от 13:30 часа наше време. Новият букмейкър за България – Betano, фаворизира Интер за победата в тази среща и очаква доминация на тима на Симоне Индзаги. След betano bg регистрация вие може да направите залози за срещата, както и на останалите спортни събития в австрийския онлайн букмейкър.

Интер завърши 2021-ва година там и където завърши изминалия сезон – на първото място в класирането. “Нерадзурите” събраха 46 точки от 19 срещи в Калчото през първия полусезон и имат четири аванс пред втория Милан. Интер е допуснал само една загуба през този сезон и това поражение дойде от Лацио. “Синьо-черните” спечелиха 14 от своите 19 срещи през първата половина на кампанията и са отборът с най-много победи в лигата и имат най-доброто нападение – 49 вкарани гола. Воденият от Симоне Индзаги отбор ще се стреми да започне 2022-ра година с победа в Болоня, което ще се случи според коефициентите на Betano букмейкър.
Отборът на Интер записа минимален успех в последния си мач за 2021-ва година – домакинството на Торино. “Нерадзурите” са в серия от седем поредни победи в първенството като в изминалите шест срещи не допуснаха гол. Отборът е с втората най-добра защита в лигата и може да се очаква да запази суха мрежа срещу Болоня на 6 януари. Интер ще има предимство в срещата и ще владее много повече топката, а в последното си гостуване в Серия А спечели с 5:0 срещу Салернитана. Преди това пък възпитаниците на Симоне Индзаги сразиха Рома с 3:0 като гости. На чужд терен Интер е в серия от три поредни победи в първенството, а общо в десетте си визити в първата половина на сезона успя да спечели седем пъти.

Болоня се намира в средата на класирането на Серия А, заемайки 10-ото място с актив от 27 точки. Домакините в предстоящия мач са спечелили осем от своите 19 срещи през първия полусезон, като имат също толкова поражения и три равенства. Болоня завърши по перфектен начин изминалата година – с победа с 3:0 като гост на Сасуоло. Този резултат изненада играчите с регистрация в betanо, тъй като Сасуоло бе фаворит за успеха. Чудесният резултат обаче сложи край на серията на Болоня от три поредни поражения. Сега отборът ще има трудно изпитание у дома на старта на годината. На стадион Ренато Дал Ара ще пристигне съставът на Интер, който се е устремил към втора поредна титла в Италия. Болоня загуби в последните си две домакинства срещу Ювенус и Фиорентина и ще трябва да се представи много силно, за да избегне трета поредна загуба пред своите фенове, които ще искат да видят борба за всяка педя терен срещу „нерадзурите“.

Интер изигра един от най-силните си мачове през първия полусезон именно срещу Болоня, след като спечели с 6:1 на “Сан Сиро”. “Нерадзурите” са в серия от три поредни успеха срещу този съперник, като са вкарали общо десет попадения за периода. Няма да е изненада да видим нова победа на „синьо-черните“ срещу Болоня в четвъртък. В предходните десет преки сблъсъка, Интер може да се похвали със седем победи, докато Болоня са триумфирали два пъти.Коефициентът за победа на Болоня в предстоящия мач е доста висок, така че би било голяма изненада, ако домакините надвият тима на Интер, който е в перфектна форма в първенството и ще иска да увеличи аванса си на върха в класирането.