Betano очаква Манчестър Юнайтед да спечели срещу Уотфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стадион „Викаридж Роуд“ ще бъде арена на сблъсъка между Уотфорд и Манчестър Юнайтед, който е част от 12-ия кръг на Висшата лига и насрочен за събота от 17:00 часа.

Домакините са на 17-то място в класирането, точно над зоната на изпадащите с актив от десет точки, докато „червените дяволи“ са на 6-то място със 17 точки. Гостите са по-класният отбор и букмейкърът Betano им дава предимство за успех в срещата. Коефициентите в Betano България са в полза на тима на Оле Гунар Солскяер, като мениджърът на „червените дяволи“ е под напрежение и трябва да спечели тази среща, за да запази поста си.

Манчестър Юнайтед се наложи с минималното 1:0, когато се изправи срещу Уотфорд за последен път през януари тази година на „Олд Трафорд“. „Червените дяволи“ в момента са в серия от две последователни победи в сблъсъците срещу този съперник, като „стършелите“ триумфираха само в три от последните двадесет срещи. В нито една от тези срещи не е регистрирано равенство. Играта на собствен терен се оказа решаваща в последните мачове между двата състава, тъй като домакините спечелиха осем и загубиха две срещи. Три от последните пет мача между Манчестър Юнайтед и Уотфорд доведоха до над 2,5 гола, докато в два имаше попадения в двете врати. По време на споменатите срещи Уотфорд успя да запази една чиста мрежа, докато Манчестър Юнайтед попречи на опонентите си да вкарат в два от двубоите. „Червените дяволи“ ще се опитат да запазят вратата си без попадение в събота, като вратарят Давид де Хеа напоследък се представя силно, но защитата пред него е колеблива.

Уотфорд допусна загуба с 1:0 като гост срещу Арсенал в последния си двубой във Висшата лига, който се проведе на 7 ноември. Този резултат бе очакван от залагащите в букмейкъра Betano, тъй като Арсенал бе сериозен фаворит за успеха. В момента Уотфорд е в серия от две поредни поражения, като те спечелиха само един от последните седем. Само два от последните девет сблъсъка на отбора бяха спечелени от домакините, докато гостите триумфираха шест пъти за периода. Разглеждайки предишните пет срещи на Уотфорд, става очевидно, че всички с изключение на един бяха с над 2,5 гола, а в два от мачовете имаше попадения в двете врати. „Стършелите“ не успяха да запазят нито една суха мрежа за периода, а отборът не успя да отбележи гол в четири мача. Съдейки по цифрите, предходните пет мача на Уотфорд бяха средно с по 3.00 гола на двубой, което насочва погледа ни към пазара над 2.5 гола в Betano България за двубоя на тима срещу Ман Юнайтед.

Последният мач на гостите от „Олд Трафорд“ беше дербито на Манчестър срещу Сити, което отборът на Оле Гунар Солскяер загуби с 0:2 преди международната пауза. Клубът се бори да намери последователност в резултатите си и не успя да запише поредни победи в последните тринадесет мача, като същевременно допусна шест поражения за периода. Основните проблеми на Манчестър Юнайтед са в защита, тъй като отборът допусна два или повече гола в пет от предишните шест срещи. Разглеждайки предишните пет срещи на отбора, става очевидно, че четири са били с над 2,5 гола и в два двубоя е имало попадения в двете врати. Общият брой отбелязани голове през последните пет сблъсъка на „Червените дяволи“ е 3,8 гола на мач. Ето защо залагащите ще очакват попадения при визитата им на Уотфорд в събота, като е много вероятно да видим над 2.5 гола в срещата на „Викаридж Роуд“.