Betano очаква успешен старт на Григор на сингъл на Индиън Уелс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Григор Димитров започва участието си на сингъл на Индиън Уелс тази вечер

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров излиза в петък вечер за първия си мач на сингъл на турнира Индиън Уелс от Мастърс 1000 сериите. Съперник на българина е Джейсън Къблър, който елиминира Лреоцно Сонего в първия си мач на турнира. Букмейкърът Betano България дава сериозно предимство на Димитров, като коефициентът за негова победа е 1.34, докато този за съперника е 3.30. Григор вече изигра един мач в Индиън Уелс, но на двойки, като в четвъртък заедно с Хуберт Хуркач поднесоха изненада и победиха вторите поставени в схемата Раджийв Рам и Джо Солсбъри с 2:0 сета.

Григор Димитров понастоящем е 25-ти в ранглистата, но има доста точки да защитава на Индиън Уелс, след като през 2022 г. достигна до 1/4-финалите. За българина е задължително да се справи с Кублър и да влезе в трети кръг. Неговият съперник е 75-ти в ранглистата и редува победи и загуби през сезона. На последния си турнир Къблър отпана във втори кръг в Доха, а преди това стигна до 1/4-финалите на Чалънджър в Манана.

От друга страна, Гришо е в добра форма, след като през февруари стигна до 1/2-финалите в Ротердам. След това изпусна спечелен мач срещу Бублик в 1/4-финалите в Марсилия, като има надежди, че може да се представи силно на Индиън Уелс. Според Betano, българинър ще се справи с Кублър и ще премине в трети кръг на турнира.