Betano предвижда нова победа на Карлос Алкарас в Куинс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанецът ще продължи похода си в Лондон с победа над Корда, според Бетано

След като в петък испанската тенис звезда Карлос Алкарас победи Григор Димитров с 2:0 сета на 1/4-финалите на турнира ATP 500 Куинс в Лондон, днес световният номер 2 се изправя срещу американеца Себастиан Корда в полуфинален сблъсък. Очакванията са за успех на Алкарас и класиране на финала на турнира. Букмейкърът Бетано дава предимство на испанеца, тъй като коефициентът за негова победа е 1.42. Ставката за успех на Себастиан Корда в срещата е 2.90, а залозите за победител в първия сет също са в полза на Алкарас.

Самият Карлос Алкарас заяви след срещата с Димитров, че е изиграл най-добрия си мач на трева. 20-годишният испанец за първи път се класира на полуфинал на тази настилка. До момента в турнира Карлос Алкарас загуби само един сет – в първия си мач в Лондон, когато победи Артур Риндеркнех с 2:1 сета (4:6, 7:5, 7:6). Ако Алкарас демонстрира нивото от мача си с Григор в днешния ден, то най-вероятно ще се справи с Корда.

22-годишният Себастиан Корда е на 32-рото място в световната ранглиста. Той победи Камерън Нори с 2:0 сета в 1/4-финалите на турнира в Куинс в петък. До момента Корда няма загубен сет, но Бетано не очаква да се справи с Алкарас. Себастиан Корда има две поражения и една победа срещу испанеца в трите им срещи до момента. Двамата за първи път ще играят на трева и ако Корда успява да вкара добър първи сервис и да не допуска грешки, то има шансове срещу световния номер 2.