Betano залага на Милан и Байерн в завръщането на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес започват елиминационните битки в Шампионската лига

Дългоочакваното завръщане на Шампионската лига на екраните ни вече е факт. Днес се дава старт на 1/8-финалните битки в турнира, като ни очакват два изключително интересни срещи.

На “Сан Сиро” шампионът на Италия – Милан приема Тотнъм в наглед доста равностоен сблъсък. И двата отбора не се намират в най-добрата си форма като росонерите имат само две победи от началото на годината – срещу Салернитана и Торино, докато Тотнъм влиза в сблъсъка след разгромна загуба с 1:4 от Лестър през уикенда. Контузиите са сериозен проблем и в двата отбора, като за Милан не са на разположение Майк Менян и Исмаел Бенасер, докато Тотнъм ще трябва да се справя без Родриго Бентанкур, а Хойберг е с наказание и ще е на линия за реванша в Лондон.

С оглед това, че са домакини от Betano.bg определят Милан за лек фаворит в мача довечера с коефициент от 2.62 спрямо 3.18 за “шпорите”.

По същото време в Париж ни чака мегасблъсък между ПСЖ и Байерн Мюнхен. Шампионите на Франция и Германия кръстосват шпаги, като парижани са разкъсвани от контузии и противоречива форма в последно време. Баварците пък макар с леки турболенции от началото на годината запазват добро ниво на игра в Бундеслигата и все още са лидер.

Според “Бетано” именно момчетата на Юлиян Нагелсман ще успеят да си тръгнат с успех от Франция и шансовете им за победа са оценени на 2.58 спрямо малко по-високия коефициент за домакините – 2.81.