Бетис и Виляреал в трансферна битка за играч на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата клуба се интересуват от 21-годишния талант на "лос бланкос" Рафа Марин

Според информация на испанското издание AS, отборите на Реал Бетис и Виляреал са се прицелили в централния бранител Рафа Марин. “Зелено-белите” от Севиля в момента са фаворитите за привличане на 21-годишния футболист, а “жълтата подводница” ще се опита да се пребори за Марин. Междувременно Реал Мадрид вероятно ще продаде младежа на друг клуб от Ла Лига.

Рафа Марин претърпя разочароващ период, когато постоянно играеше за Реал Мадрид Кастиля, без да получи възможността да остави своя отпечатък за първия отбор. Испанецът е един от най-добре представящите се за втория тим на “Кралския клуб” през последните няколко години. Той обаче още не е дебютирал в първия отбор, воден от Карло Анчелоти.

21-годишният игрaч е записал 68 мача досега за Реал Мадрид Кастиля, отчитайки се с три гола и една асистенция. Но бъдещето на Марин в Реал Мадрид е несигурно, тъй като той навлезе в последната година от договора си. Междувременно треньорът Раул Гонзалес предложи на него и други двама играчи допълнителна почивка, за да решат бъдещето си.

Рафа Марин и Реал Мадрид смятат, че той е готов за професионалния футбол. Но тъй като е малко вероятно младежът да получи минути в първи отбор, напускането на ‘Бернабеу’ през лятото е на хоризонта. Клубовете от Ла Лига – Бетис и Виляреал, ще се опитат да си осигурят услугите му през летния трансферен прозорец и са в трансферна битка за талантливия защитник.