Сираков: Спасяването на любимия ни Левски е мисията на живота ми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наско Сираков призова феновете за подкрепа ден преди първия официален мач на "сините" за сезон 2023/24

Мажоритарният собственик на столичния гранд Левски – Наско Сираков, се обърна към феновете на клуба ден преди старта на първенството за “сините”. В събота Левски приема ЦСКА 1948 като Сираков призова феновете за подкрепа. Той увери, че спасяването на любимия Левски е мисията на живота му.

“В навечерието сме на поредния сезон, в който целите пред “Левски” както винаги са най-високите. На първо място искам да Ви уверя, че ръководството, съставено от хора, отдали целия си съзнателен живот на клуба, работи денонощно по мисията за стабилизиране на любимия ни “Левски”. През последните месеци бяха направени много сериозни стъпки към това чрез намаляване на дълга към НАП. Това се случи и благодарение на учредения Бизнес клуб, както и на кампанията с акциите, в която се включиха доста от Вас – нашите привърженици. Вярвам, че наесен ни чака още по-успешна кампания, тъй като времето за подготовка и срещи с Вас ще бъдат повече”, заяви Сираков.

Наско Сираков увери, че ще се справи с погасяването на дълга към НАП. Той сподели, че клубът е преминал през най-трудния си етап в историята благодарение на феновете и спонсора Palms Bet.

Искам да приветствам в клуба и новия треньор Николай Костов. Той не е избран случайно, а защото неговата философия и виждания за футбола подхождат на „Левски“, а именно да бъдем доминиращи и атакуващи на терена, и да караме всеки, дошъл на стадион „Георги Аспарухов“ да чувства силата на нашия тим. Гарантирам Ви, че този спортно-технически щаб и футболисти са отдадени докрай на идеята „Левски”, пише Сираков.

Както Ви казах и преди, спасяването на любимия ни „Левски“ е мисията на живота ми и бъдете сигурни, че нищо няма да ме откаже от нея и ще дам всичко от себе си, за да я довърша докрай. Но аз няма как да се справя без Вашата подкрепа! Искам да заявя, че клубът е стабилен и жив, но остава да се направи последната крачка към окончателното му спасение. И вместо в името на голямата цел днес всички да сме обединени и верни на просперитета на “Левски”, някои точно в навечерието на старта ни в първенството и в Европа сеят разединение. Отново се използват манипулации и полуистини”, обяви Сираков.

Цялото изказване на Наско Сираков може да видите в профила му в социалната мрежа Facebook.