google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вълците" се борят за топ 6 в Серия А

Отборите на Торино и Рома излизат за последния си мач за сезона в италианската Серия А. Срещата е в петък вечер от 22:00 ч. на “Стадио Олимпико” в Торино и двубоят е от по-голямо значение за гостите, които се борят за топ 6.

Рома на Жозе Моуриньо има възможността да си осигури място в топ 6, когато изиграе последния си мач от сезона на Серия А в петък вечерта, въпреки че изглежда малко вероятно да изпреварят градския си съперник Лацио на пето място след драматичното равенство на “орлите” среюу Ювентус. Това пътуването до Торино, които имат осмия най-добър домакински рекорд в лигата, може да се окаже трудно.

След няколко дни Рома има и европейски финал в Лигата на Конференциите срещу Фейенорд. Европейските подвизи на Рома със сигурност са за сметка на формата им в лигата – победата им във втория полуфинален мач над Лестър Сити е единствената им победа в последните им седем мача. Рома е без успех в пет мача в Серия А и ще се стреми да сложи край на тази серия в петък.

Междувременно Торино ще си осигури класиране в първата половина на таблицата с победа в предстоящия мач. Домакините са в доста добра фора като единственото поражение на тима последните им осем мача беше загубата с 1:0 от Наполи. Въпреки добрата форма на Торино, в Betway спортни залози откриваме, че Рома е фаворит за успеха. Коефициентът за гостите е по-нисък и предстои да видим дали “вълците” ще спечелят трите точки.