Betway очаква Айнтрахт да елиминира Уест Хем в Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немският тим е фаворит за класиране на финала в Лига Европа

Тази вечер Айнтрахт Франкфурт приема Уест Хем в мач реванш от 1/2-финалите в турнира Лига Европа. Немският тим ще се стреми да довърши започнатото и да се класира на финала на турнира. “Орлите” спечелиха с 2:1 в първия мач в Лондон преди седмица и са фаворити в този елиминационен сблъсък.

Айнтрахт извоюва много важна победа на “Лондон Стейдиъм” миналия четвъртък. Двубоят започна отлично за немския тим и гостите поведоха в 1-вата минута чрез Кнауф. В средата на първата част Микел Антонио изравни за “чуковете”. Уест Хем обаче не успя да се възползва от домакинското си предимство. В 54-ата минута Дайчи Камада вкара победния гол за Айнтрахт и даде сериозно предимство на немците преди реванша.

Айнтрахт влиза в предстоящия мач след загуба с 0:2 от Байер Леверкузен в Бундеслигата. Това поражение обаче надали ще повлияе на представняето на “орлите” в Лига Европа. Айнтрахт прави фурор в турнира и припомняме, че елиминира Барселона на 1/4-финалите. От друга страна, Уест Хем е в серия от три поредни загуби и много трудно ще излезе от лошата серия. “Чуковете” загубиха с 1:2 от Арсенал в последния си мач.

Домакините са решени да зарадват феновете си с победа тази вечер. Коефициентите на Betway България за класиране на финала са твърдо в полза на “орлите”. Иначе ставките за победител в мача са почти изравнени, но Айнтрахт има ценно предимство от първата среща в Лондон.