google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес Славия посреща варненци във важен мач от първата шестица

Днес от 19:00ч. Славия посреща Черно море в интригуващ двубой от първата шестица на плейофите в Първа Лига. При успех днес варненци ще се доближат много близо до третия Ботев (Пд) и дори могат да мечтаят да изпреварят “канарчетата”, ако победят и Левски у дома в следващия кръг.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да разчита на национала Виктор Попов, който пропуска мача поради наказание, но пък Цветомир Панов се звръща, след като изтърпя своето такова.

За Славия мачът е по-скоро възможност да се даде шанс на някои от по-младите футболисти на тима, тъй като не може да се класира по-високото от шестата позиция. “Белите” ще бъдат без титулярния си страж Светослав Вуцов, който е наказан, като същото се отнася и за треньора им Златомир Загорчич.

Имайки предвид, че мачът е много по-важен за Черно море, а в състава на домакините ще има важни отсъстващи, от Betway логично залагат, че варненци имат по-голям шанс за победа днес. Коефициентът им за това е 2.05 срещу 3.60 за три точки на “белите”. Дори равенството в Овча купел не е много вероятно със ставка от 3.00.