Без Турицов и Занев срещу Базел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев обяви, че бранителят Иван Турицов продължава да се възстановява от травмата и няма да попадне в групата за плейофа за влизане в групите на Лига Европа с Базел.

В същото време стана ясно, че капитанът Петър Занев се качва на самолета за Швейцария, но почти сигурно няма да вземе участие в мача.

“Добро е състоянието на играчите. Иван Турицов отпада от групата. Занев пътува с нас, но вероятно няма да е в групата”, каза Белчев.

“Предстои мач, който всички чакаме от доста време. Шансовете са големи, когато играем в 1 мач. Отборът на Базел може би е фаворит. Но ние също имаме възможности и сили да ги отстраним”, обяви треньорът на ЦСКА.

“Базел са добър и солиден противник. Не ме притеснява, че те вкараха 3 гола за кратко време в предишния им мач. Когато няма публика, шансовете са изравнени.

Белчев изрази увереност, че ЦСКА има реални шансове да спечели мача, още повече, че той ще се играе без публика.

“Настроението е добро,” заяви той. “Всички чакаме дълго време този мач. Ние излизаме с нагласата да продължим напред и да вкараме голове. Базел редовно участва в групите на Лига Европа или Шампионска лига. Ние имаме своите силни страни и шансове да спечелим мача.

“Имахме човек, който гледа Базел. Информацията вече е сведена до играчите. До мача ще има още информация по отделно за противниците срещу които ще изправят нашите футболисти. Трябва да сме подготвени и да дадем всичко от себе си в мача.

“Няма страх, не трябва и да има. За нас този мач е дълго чакан. Може би се явява като бонус. Трябва да има увереност и самочувствие. Футболистите на ЦСКА са добри, само трябва да го покажат.”