google новини лого Последвай ни
Добави коментар
БФС даде информация за тези, които имат желание да посетят срещата Унгария-България

БФС уведоми запалянковците на националния отбор, които желаят да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион “Пушкаш Арена” в Будапеща, че поради изискване на унгарската федерация заявки за билети за гостуващия сектор се приемат НАЙ-КЪСНО ДО 19 МАРТ, неделя, 19:00 ч. Заявките се подават на e-mail: [email protected] или на телефон 359 2 9055349. При заявка желаещите са задължени да предоставят трите си имена (на латиница по паспорт), дата и място на раждане.

В съобщението се казва още:

“Призоваваме феновете да попълват необходимите данни коректно, тъй като всеки билет ще бъде персонализиран и не може да се преотстъпва на други лица, пишат от “Бояна”. Билетът за първото гостуване на “лъвовете” от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им след 20 март. Те ще ги получат в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес. Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават. Привържениците на “лъвовете” ще бъдат настанени в блокове 310-313 на сектор “B” на “Пушкаш Арена”.”