БФС отложи следващите два мача на Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карантината на далите положителни проби при тестове за коронавирус изтича на 30 ноември

Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз вз решение да отложи следващите два мача на Берое в Първа лига – срещу Монтана и Левски, заради заразени с коронавирус футболисти на тима от Стара Загора.

Ето и какво гласи съобщението на комисията:

“На база представени индивидуални PCR тестове на състезатели и служебни лица от ПФК Берое, Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Ковид-19 са повече от 10 професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК Берое, срещата от XIII-ия кръг на Първа лига, между отборите на ПФК Берое и Монтана, насрочена за 22.11 /неделя/, се отлага.

Карантината на първите състезатели показали положителна проба за Ковид-19 изтича на 30.11.2020 г. Предвид това, срещата от XIV-ия кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Берое и ПФК Левски, насрочена за 28.11 /събота/, се отлага. Датите за изиграване на отложените срещи ще бъдат уточнени допълнително.”