Билетите за Левски – Черно море вече са в продажба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цената на един пропуск за срещата на "Ивайло" е 20 лв.

В събота отборът на Левски подновява шампионата с домакински мач срещу Черно море. Двата тима се изправят един срещу друг на на стадион “Ивайло” от 17:30 ч. Както е известно, “сините” са наказани и ще домакинстват във Велико Търново вместо на своя стадион. Клубът пусна билетите за срещата в продажба, като цената на един пропуск е 20 лв.

Левскари,

От днес в продажба са билетите за мача от 19-ия кръг на Първа лига срещу „Черно море“ в събота, 11 февруари от 17:30 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново! Цената на пропуските за всички сектори е 20 лева и се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК!

Всички абонаментни карти за стадион „Георги Аспарухов“ ще ВАЖАТ за срещата във Велико Търново, като притежателите им ще имат възможност сами да изберат сектор на стадион „Ивайло“, на място в деня на мача.

В събота, 11 февруари билети ще се продават от 11:00 часа до края на първото полувреме на касите на стадион „Ивайло“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред сектора за гости, която ще отвори един час и половина преди началото на мача.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион „Ивайло“.

САМО ЛЕВСКИ!“, пишат от “Герена”.