Бивш футболист на Ливърпул е пред трансфер в Бешикташ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият национал на "трите лъва" явно е избрал офертата на Бешикташ за приоритетна в кариерата си, макар и към него да е имало предложение от тимове във Висшата лига и неясен клуб от Саудитска Арабия.

Според информация на медиите в южната ни съседка, Алекс Окслейд-Чембърлейн се намира в Истанбул, където ще финализира преминаването си в турския гранд Бешикташ. Футболистът е без отбор, след като не бе продължено споразумението му с Ливърпул, което изтече в края на месец юни.

Бившият национал на “трите лъва” явно е избрал офертата на Бешикташ за приоритетна в кариерата си, макар и към него да е имало предложение от тимове във Висшата лига и неясен клуб от Саудитска Арабия.

Утре турците ще играят среща от третия квалификационен кръг на втория по сила европейски турнир Лига Европа срещу Нефтчи Баку от Азербайджан.

През последните години Окслейд-Чембърлейн се оплакваше от многобройни травми, които рефлектираха на изявите му в Ливърпул. От сезон 2019-20 до края на юни 2023 година, той записа само 24 срещи от първата минута под ръководството на Юрген Клоп.