Бивш кмет на Пловдив за играчите на Ботев: Нескопосани балерини
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Славчо Атанасов увери феновете на Ботев, че Колежа ще бъде завършен

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов се изказа много остро за играчите на Ботев, които допуснаха срамна загуба от големия съперник Локомотив с 0;6 в градското дерби. Славчо Атанасов заяви, че на терена са били сякаш нескопосани балерини вместо футболисти, като подкрепи президента на “черно-белите” Христо Крушарски, че дори той да беше на терена, щеше да отбележи попадение на “жълто-черните” в този двубой.

Ето какво написа бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който е голям фен на “канарчетата”, в своя профил в социалната мрежа Фейсбук:

Ботевист съм от четири поколения. Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години. Имам чувството, че тези момчета не осъзнават каква фланелка носят. На един велик клуб, който е премазвал на терена вечните колоси “Барселона” и “Байерн” Мюнхен. Това е отбор, който накара футболен гений, като Дитер Хьонес, да падне на колене в центъра на терена след края на двубоя, да вдигне ръце към небето и да се прекръсти, благодарен на Бог, че са оцелели от ада в Пловдив. Когато облечеш тази фланелка, тя изгаря. Не можеш да загубиш от вечния съперник с шест гола. Да, “Локомотив” в момента е по-добрият тим, но това, което ме вбеси е бездушната игра. На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини. Прав е Крушарски, че и той, ако беше вътре, щеше да ни отбележи гол. Иначе, стадионът ще стане. Ще стане, в името и паметта на Чико, Гошо Славков, Виден Апостолов и всички легендарни футболисти, които сега се срамуват около Бог на небето. Ще стане и за вярната ни публика. Ще стане, защото това просто е “Ботев” Пловдив. Велик клуб. Иначе, поздравления за “Локомотив” и се гответе за РЕВАНШ.

На всички ботевисти: “Горе главите, “БОТЕВ” Е ВЕЧЕН!”