Бивш любимец на Герена отново пожела успех на ЦСКА

Прочетена:1277
Бивш любимец на Герена отново пожела успех на ЦСКА 1
3 0

Бившият халф на Левски Тодор Барзов продължи да засвидетелства предаността си към ЦСКА, която разкри публично и след преминаването на неговия внук – Георги Йомов, на “Българска армия”.

Някогашният любимец на феновете на Сините не спести комплиментите си за играта на Армейците в двубоя с БАТЕ Борисов в Лига Европа, а в същото време пожела успех на ЦСКА София и в мача с Лудогорец тази вечер.

“Срещу БАТЕ се бориха всички,” коментира бившата “шестица” на Левски. “Отдавна му казвам да не подава само, а да направи и някой пробив, да стреля – оттам стана и голът.

“Той тези неща ги може, но повече гледа да подава. Това е манталитетът на дядо му – да я подава. Едно време и аз я подавах, а другите вдигаха ръцете“, допълни с усмивка 67-годишният Барзов

„Това е дерби мач и който е по-добрият, ще пободи. Дано ЦСКА да спечели. Жив и здрав да е, чух го преди да отидат на лагер и му казах: „Продължавай по същия начин“, нищо друго.

“Постоянно му гледам изявите и му давам от време навреме напътствия. Той си знае, на 23 години е, най-важното е да върви напред.”

Сподели