Бивш любимец на Герена отново пожела успех на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият халф на Левски Тодор Барзов продължи да засвидетелства предаността си към ЦСКА, която разкри публично и след преминаването на неговия внук – Георги Йомов, на “Българска армия”.

Някогашният любимец на феновете на Сините не спести комплиментите си за играта на Армейците в двубоя с БАТЕ Борисов в Лига Европа, а в същото време пожела успех на ЦСКА София и в мача с Лудогорец тази вечер.

“Срещу БАТЕ се бориха всички,” коментира бившата “шестица” на Левски. “Отдавна му казвам да не подава само, а да направи и някой пробив, да стреля – оттам стана и голът.

“Той тези неща ги може, но повече гледа да подава. Това е манталитетът на дядо му – да я подава. Едно време и аз я подавах, а другите вдигаха ръцете“, допълни с усмивка 67-годишният Барзов

„Това е дерби мач и който е по-добрият, ще пободи. Дано ЦСКА да спечели. Жив и здрав да е, чух го преди да отидат на лагер и му казах: „Продължавай по същия начин“, нищо друго.

“Постоянно му гледам изявите и му давам от време навреме напътствия. Той си знае, на 23 години е, най-важното е да върви напред.”