Бивш разузнавач се заема с козирката на Герена… отново

Прочетена:1107
Бивш разузнавач се заема с козирката на Герена... отново 1
0 0

Политикът Минко Герджиков, който бе номиниран от Наско Сираков за член на Управителния съвет на Левски, обеща да се ангажира с дълго отлагания проблем с поставянето на козирка над Сектор А на стадион “Георги Аспарухов”

„Моят конкретен принос в следващата година го виждам най-вече по отношение на инфраструктурата,” заяви Геджиков, бивш старши разузнавач на Първо главно управление.

“Трябва да се задвижи проектът за поставяне на козирка на Сектор А, защото проблемите там започват да се увеличават. Имам опита, с който клубът може да се справи с всички административни процедури.”

Козирката над Сектор А така и не бе монтирана въпреки многократните обещания на бившия председател на УС на Левски Иво Тонев. В последните две години пък проектът въобще не беше дискутиран.

“На второ място виждам своята роля и при контакта с държавните институции по различни въпроси,” допълни Герджиков, който два пъти заемаше длъжността кмет на София.

“Имам и значителен опит в управлението на огромни бюджети от времето ми в Столичната община и смятам, че в това отношение ще бъда полезен в това Левски да оптимизира своя. Надявам се да успея да привлека и спонсори, така както съм го правил в миналото.”

Предложението на Сираков е УС да бъде от петима членове, а в него да влязат Павел Колев, Константин Баждеков, Минко Герджиков, Илия Христов и Ивайло Цветков-Нойзи.

Сподели