Бивш треньор на Тотнъм може да замени Зидан в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Маурисио Почетино е сред фаворитите на Флорентино Перес за наследник на Зинедин Зидан

Маурисио Почетино и легендата на Реал Мадрид – Раул, са основни кандидати за поста старши треньор на “белия балет”, пише вестник АС в петък.

През настоящия сезон Реал не показва добри игри под ръководството на Зинедин Зидан. “Белият балет” записа две поредни поражения срещу Кадис в първенството и срещу Шахтьор Донецк в Шампионската лига, а медиите в Испания очкват френският специалист да бъде заменен в близко бъдеще.

Аржентинецът Маурисио Почетино е без клуб от около година, след като се раздели с английския Тотнъм. Той е треньор с опит и на европейската сцена, след като изведе ‘шпорите’ до финала на Шампионска лига през сезон 2018/19.

Легендата на мадридчани Раул пък в момента е начело на втория състав на Реал. Би било малко рисковано обаче Флорентино Перес да се довери на неопитния мениджър и Почетино изглежда фаворит за нов треньор на “лос бланкос”.

В събота Реал Мадрид има много важен мач – визита на Барселона, а ново поражение може да доведе до раздялата със Зидан, тъй като това ще бъде трета поредна загуба за “белия балет”.