Добави коментар
Дали това се случва и при мъжкия отбор на "лос бланкос" не е ясно

Реал Мадрид принуждава контузените си състезатели да играят преди да са напълно възстанови. Тази шокираща новина разкри бившата футболистка на „белия балет“ Косоваре Аслани, която ще премине в Милан. Тя заяви, че в Реал не слушат медицинския екип и това може би се случва и в мъжкия тим.

„Опасно е да играеш за Реал Мадрид. Принуждават те да играеш контузен или болен. Не слушат медицинския екип. Това може би се случва и в мъжкия отбор. Това е нездравословно и не бива да се случва.

Не съжалявам, че играх в Реал Мадрид. Казвам това, защото искам средата да е професионална и се надявам, че ще се случи. Пука ми за Реал Мадрид“, заяви Аслани.

Аслани посочи като пример собствените си травми и как е претърпяла неуспех, защото й е било казано да продължи да играе.

Шведската националка е голяма фенка на „лос бланкос“. Реал Мадрид е нейният клуб от детството и тя подписа, като не искаше нищо повече от това да бъде звездата на отбора и да изведе клуба, който обича, до големи висоти. Въпреки че реши да напусне тази година, тя обмисляше трансфер миналото лято, но реши да остане надеждата, че клубът, който обича, ще се подобри.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували