Бивша звезда на Левски: Феновете спряха трансфера ми в Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старая се често да следя резултатите на Левски", споделя футболиста от Кабо Верде

Националът на Кабо Верде – Гари Родригес, бе един от най-запомнящите се играчи на Левски в последните години. Той говори ексклузивно за предаването “Код Спорт” по “Ринг” от своя дом в Атина. Родригес спечели титлата в Гърция с Олимпиакос преди няколко дни, като той бе с основна заслуга за триумфа на тима. Гари си припомни дните в Левски и разкри интересни подробности.

“Не знам с подробности. Старая се често да следя резултатите на Левски. Чух, че в момента ръководството се опитва да създаде нещо съвсем ново и модерно за клуба. Начело са нови хора. Дано успеят да направят Левски най-добрият клуб в България, тъй като феновете го заслужават”, сподели Родригес.

“Помня добре гола си срещу ЦСКА от дузпа в Купата на България. Атмосферата на стадиона беше страхотна. Впрочем, остана ми и несвършена работа в България… и кой знае какво ще стане в бъдеще”, заяви играчът на Олимпиакос.

“Имах разговори със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. По това време от мен се интересуваше и испанският Елче. Имах и други оферти. Нормално беше на всяка от тях да обърна сериозно внимание. Феновете на Левски обаче никога нямаше да приемат да премина в Лудогорец. Те ме обожаваха, както и аз тях. Спомням си, че отидоха при президента на Левски и го помолиха да не позволи трансфера ми в Лудогорец. Така се озовах в Примера дивисион с екипа на Елче.

Сами сме си виновни за пропуснатите трофей, когато бях в Левски. Не е Лудогорец. Срещу нас обаче имаше стойностен тим със силни играчи. Лудогорец игра успешно в Европа. Трудно е да се обясни защо толкова години Левски е без трофей. Това е голям клуб и не е нормално от 2009 г. да няма трофей”, заяви Гари.