Бивша звезда от Висшата лига премина в отбора на Уейн Рууни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият нападател на Уотфорд Андре Грей ще играе за Плимут, който е воден от Рууни

33-годишният нападател Андре Грей премина в отбора на Плимут. Бившият футболист на Уотфорд е подписал краткосрочен договор, който е валиден до януари. Грей подсилва водения от Уейн Рууни отбор като свободен агент. Той напусна клуба от саудитската професионална лига Ал-Рияд в края на сезон 2023/24.

Плимут има трудно начало на сезон 2024/25, като успя да реализира само осем гола в толкова мачове от второто ниво на английския футбол досега. Те регистрираха само две победи и в момента се намират на 18-то място в класирането на лигата. Грей, който е вкарал почти 200 гола в първите две дивизии в Англия, ще бъде чудесно попълнение за отбора на Плимут и ще подсили атаката на тима на Уейн Рууни.

След като се подсили с опитния нападател, мениджърът Рууни каза пред официалния уебсайт на клуба:

„След като разбрахме за тежката контузия на Мухамед, предприехме бързи действия, за да привлечем нападател, който да го замести. Андре е нападател с чудесни качества и е играл и вкарвал голове на най-високо ниво. Той ще осигури конкуренция в офанзивната част, докато се насочваме към натоварения период от сезона, и наистина съм щастлив, че е в нашия клуб.”