Благо Георгиев: Джо Диксън дойде с план, с реални неща за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм левскар и това, че излезе, че искам да съм директор на Левски, са пълни глупости", сподели той.

Преминалият през Славия, Алавес, Цървена звезда, Диусбург, Терек, Амкар, Рубин и Оренбург – Благой Георгиев, даде мнението си относно част от най-актуалните теми в родния футбол.

Бившият национал коментира борбата за титлата в българското първенство, а наред с това говори и за някогашния кандидат-собственик на Левски – Джо Диксън.

“Лудогорец винаги е имал супер футболисти. На тях им трябва някой, който да ги сплоти, психолог. Със спокойствието, което има той (б.р. Георги Дерменджиев), нещата им тръгнаха. Те винаги са били фаворит за титлата. С нищо не ме грабнаха ЦСКА. Нямат изграден стил, повечето победи са им в края, на късмет. Черно море, например, има някакъв стил и си го държи. ЦСКА е на приливи и отливи – един силен мач, един слаб”, заяви Благо Георгиев в подкаста на “Господари на ефира”.

“Джо Диксън ли? Какво ли не чух, какво ли не се изписа, какво ли не се изговори. Мога да кажа, че Джо Диксън предостави исканата от Левски гаранция от американска банка – 300 милиона. След това го гледаха като бебе в лампа. Никой не вярваше. Нормално, в България, всички са изпълнени с негативизъм и песимизъм. Истината е, че този човек дойде с план, с реални неща за Левски. Аз до последно мислех, че всичко ще е окей. Не съм левскар и това, че излезе, че искам да съм директор на Левски, са пълни глупости. Исках просто да помогна на Левски, виждали сме се поне 50 пъти с Наско, с Павел, с Мъри”, каза още бившият национал.