google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Исках да съм част от отбора, който вдигна купата, но може би по-нататък ще се случи", заяви Боби Цонев

Българският полузащиник Борислав Цонев се представя доста добре в китайския Далиан Про. Той говори за предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт, като коментира особеностите на футбола в Китай, както и причините да напусне любимия си клуб Левски.

“Денят ми минава нормално – като на футболист. Има видеоразбори, обяд задължителен. Това е, вечер сме свободни. Доволен съм от първите месеци в Китай. Имаме различни култури и националности, всички говорят английски, приятно е“, каза Боби Цонев.

„Наблюдавам Левски доколкото е възможно. Пет часа разлика си е доста. Феновете могат да са доволни от представянето на отбора. Показват, че могат да се борят. Първенството не се решава само на терена. Надявам се Левски да спечели титлата в конкуренцията на Лудогорец. Аз съм много благодарен на феновете и на всички. Исках да съм част от отбора, който вдигна купата, но може би по-нататък ще се случи. През последните ми месеци не бях оценен“, сподели Цонев.

„Бях принуден да отида в Черноморец Одеса,а  аз не исках този отбор. Всеки може да ви го каже. Ние с брат ми имаме достойнство и когато не оценят качествата ни – ставаме и си тръгваме. Няма нищо общо с финансовата част, в Одеса бяха повече пари, няма нищо вярно в написаното“, обясни Боби Цонев.