Болярите подгряват за Славия с Шампионско пиво и нова песен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Етърци излизат мотивирани за победа, която би им позволила да се отлепят от последното място

Ръководството на Етър обяви, че от днес привържениците на Болярите ще могат отново да се събират около фен зоната в близост до централния вход на стадион “Ивайло”, в която освен музика и храна, ще се предлага и специалното Шампионско пиво.

Тази година се навършват 30 години от спечелената от Виолетовите шампионска титла, а по този повод беше създаден и съвместния продукт между Етър и пивоварна “Бритос”.

Днес тимът на Александър Томаш се изправя срещу Славия в изключително важен двубой в битката за оцеляване в Efbet Лига. Виолетовите са на последното място в групата с 22 точки, докато столичани са първи в четворката на дъното с 27.

Срещата се очаква с повишен интерес и заради създалото се напрежение след края на мача между двата тима във Велико Търново миналия месец, когато габонският нападател на Болярите Гаетан Миси Мезу се оплака, че е бил обиждан на расова основа от стража на Славия Светослав Вуцов. Вратарят категорично отхвърли обвиненията на африканеца.

От “Ивайло” се бяха заканали да сезират Комисията по етика и феърплей към БФС, но в крайна сметка разумът надделя и след проведен телефонен разговор двата клуба обявиха, че томахавките са заровени.

За пръв път днес във фен-зоната, а по-късно и на стадиона, ще прозвучи новата песен, която привържениците на Етър записаха в подкрепа на своя тим.