Бомба от Острова: Ливърпул пратил оферта за Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се включиха в битката за френската звезда

Суперзвездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, ще бъде главен герой през летния трансферен прозоредц. Френският национал има контракт с ПСЖ до края на сезон 2023/2024 и не иска да го подновява. Парижани са категорични, че няма да загубят най-добрия играч в света без пари през следващото лято, така че единственият вариант е да го продадат.

Реал Мадрид се счита за основен фаворит за Мбапе и се очаква да предложи над 200 млн. за услугите му. Сега обаче става ясно, че в битката за Мбапе влиза и английският гранд Ливърпул. Според репортера на Sport Witness – Еду Агире, от ‘Анфийлд’ вече водят преговори за Килиан Мбапе. Юрген Клоп и ръководството на мърсисайдци ще се опита да примами френската звезда да смени Лига 1 с Висшата лига.

„Трябва да се каже, че в последните часове в офисите на ПСЖ е постъпила оферта, която идва от отбора на Ливърпул“, каза Агире.

„Англичаните също влизат на сцената за Мбапе и са предложили 200 млн. евро за негов трансфер. Самият Ал-Келайфи призна, че иска да се вземат пари за него, така че не се знае какво ще стане с неговото бъдеще“, казва още репортерът на медията.