Бонучи: В Юве има големи мъже, Роналдо е готов за утрешния мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на "старата госпожа" вярва в успеха срещу Порто

Централният бранител на Ювентус Леонардо Бонучи направи коментар преди двубоя реванш с Порто от 1/8-финалите на Шампионска лига. Във вторник от 22:00 часа “бианконерите” посрещат португалския си съперник, който победи италианския шампион с 2:1 преди 3 седмици на “До Драгао”.

Бонучи заяви, че в отбора са си взели поука от първия мач и не трябва да допускат грешки. Според него в тима на Юве има големи мъже, които могат да поемат отговорност. Един от хората, които Бонучи визира със сигурност е Кристиано Роналдо, като португалецът ще е пределно мотивиран за утрешния двубой.

“Ще излезем на терена с духа на Ювентус, но с уважение и скромност. Нуждаем се от само един гол и може да го вкараме и в края на мача. Знаем, че Порто няма единствено да се защитава. Направихме прекалено много грешки в Португалия, но се поучихме от тях. Този отбор на Ювентус е от големи мъже, които могат да поемат отговорност”, сподели Бонучи.

“Не можем да си позволим да пропускаме нещо утре. Трудно е да имаш правилния подход, когато играеш мач през три дни, но това не е извинение. Кристиано е винаги готов за подобни двубои. Преди време той заяви, че ще играе само в Шампионската лига. Можете да си представите енергията му за утрешния мач”, каза бранителят на Ювентус.