Боримиров: Футболистите осъзнават колко важен мач предстои
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Европейските клубни турнири могат да помогнат финансово на Левски", споделя Дани Боримиров

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров заяви пред dsport, че футболистите на “сините” осъзнават колко е важен реваншът срещу Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лига на Конференциите. Боримиров заяви, че европейските клубни турнири могат да помогнат финансово “сините”.

“Предвид двубоите, които изиграхме през пролетния дял от сезон 2021/22, очаквах такъв старт на сезона, тъй като виждам работата на целия треньорски екип и на цялото ръководство. Всичко това не е случайно, всичко това е целенасочено и се радвам, че нещата се получават и самият клуб върви във възходяща линия. Предпочитаме да правим малки крачки, но крачки, които да са градивни и Левски да се стабилизира финансово”, заяви Боримиров.

Смятам, че треньорският екип, най-вече в лицето на Станимир Стоилов, знае най-добре как трябва да излезе тимът в реванша с Хамрун. Мисля, че и самите футболисти осъзнават колко важен двубой предстои. Направихме първата и с помощта на публиката смятам, че ще продължим напред.

Вярваме, че европейските клубни турнири могат да помогнат финансово на клуба и затова сме се устремили натам. Мисля, че всеки един в клуба осъзнава, че едно наше класиране в групите би помогнало във финансово отношение”, заяви легендата на “сините”.

Дани Боримиров сподели също, че е важно наличието на някои опитни играчи в отбора с международни мачове зад гърба си. Той добави, че е радващо, че Мъри преобрази отбора и върна публиката на “Герена”.