Боруков се върна в Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Таранът не се разбра със Слован Либерец, два български отбора все още имат интерес

Най-резултатният футболист на Етър през есенния полусезон – Преслав Боруков, се присъедини към предсезонния подготвителен лагер на Виолетовите в старозагорското село Ягода.

20-годишният нападател пътува до Чехия, където се очакваше да подпише с чешкия Слован Либерец, но в крайна сметка до контракт не се стигна.

Представител на чешкия тим не пожела да разкрие подробности за провала на сделката пред 7 Спорт, но все пак сподели, че Боруков и агентът му са поставили неизпълними условия.

Любопитно е да се отбележи, че вчера наставникът на Етър Александър Томаш отговори доста уклончиво за шансовете на тарана да се включи отново към тренировките на Болярите.

“Трябват ми хора, които са отдадени на каузата,” заяви Томаш, допълвайки че в клуба са постъпили още две оферти за Боруков.

Голмайсторът на Етър не взе участие в първите две контроли на тима – 3:0 срещу Спартак (Плевен) във Велико Търново и 1:0 срещу Берое в Стара Загора.

След успеха над третодивизионния тим Томаш заяви, че не е включил Боруков в състава си, тъй като “умът му е някъде другаде”.

В събота Етър се изправя срещу Ботев Пловдив в контрола, която ще се играе в Коматево от 14.00 часа.