Локомотив Пловдив обяви групата за Левски, Малембана аут
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви групата от играчи, които ще вземат участие във полуфиналния мач-реванш от турнира за Купата на България срещу Левски. „Смърфовете“, които са настоящия носител на трофея, влизат с два гола преднина в срещата и са основен фаворит за продължаване напред към финала. Мачът е днес от 20:30 на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и ще бъде ръководен от арбитъра Никола Попов.

Вчера Локомотив проведе следобедна тренировка на базата в Герман преди двубоя със „сините“. В групата за мача се завръща Милош Петрович, но отпада Дейвид Малембана, който е контузен.

Групата на Локомотив:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Акинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Николай Николаев, Петър Витанов, Парвижон Умарбаев, Лукас Салинас. Миховил Клапан, Момчил Цветанов, Бирсент Карагерен, Димитър Илиев, Кенан Муслимович, Анте Аралица и Доминик Малонга.

Междувременно, от ръководството на отбора обявиха и информация за феновете, който ще подкрепят Локомотив в София: „След заповедта на министър Ананиев, бройката на билетите за гостуващия сектор ще бъде редуцирана от 1250 до 1000 бройки. Цената на ценните книжки остава 10 лева.

Пропуски за срещата все още могат да бъдат закупени от „Еventim”, а касата за гостуващите привърженици на стадиона отваря в 18:30.

Ултрасите на Локомотив ще бъдат ескортирани от полицията по маршрута: Околовръстен път, бул. Ботевградско шосе, бул. Владимир Заимов до стадиона.