Босът на Атлетико Мадрид с коментар за ситуацията с Феликс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако Барселона не се обвърже с него през следващата година и Жоао иска отново да бъде нас играч, всичко е толкова просто", сподели Енрике Сересо.

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо призна, че нападателят Жоао Феликс ще бъде добре дошъл обратно в клуба, ако Барселона не подпише с него постоянен договор през следващото лято.

24-годишният португалец понастоящем е преотстъпен при каталунците, след като беше постигнато едногодишно споразумение в деня на крайния трансферен срок.

В началото на летния прозорец Феликс подчерта, че е неговата “мечта” да играе за Барселона един ден, тъй като търсеше напускане на “Уанда Метрополитано”, което в крайна сметка се и случи.

Атакуващият футболист прекара предходните 6 месеца под наем в Челси, но отбеляза само 4 гола и не направи нито една асистенции в 20 мача за “сините”.

Очакваше се Феликс да напусне Атлетико, след като разгневи феновете на клуба с коментарите си за Барселона.

“Жоао Феликс е играч на Атлетико Мадрид под наем в Барселона и ние му желаем всичко най-добро. Той е един от най-добрите играчи в Европа и играе за Барселона”, каза Сересо.

“Ако Барселона не се обвърже с него през следващата година и Феликс иска отново да бъде играч на Атлетико Мадрид, всичко е толкова просто”, добави босът на “дюшекчиите”.