google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цветомир Найденов рекламира високия коефициент за победа на "детелините"

Един от собствениците на Efbet Цветомир Найденов недвусмислено обяви, че коефициентът за победа на Ирландия над България, предлаган от родния букмейкър попада в графата “подаръци”.

В Efbet спортни залози шансовете за пълен успех на “детелините” са оценени на 1.70. Равенство в последната среща на Лъвовете в Лигата на нациите е оценено с 3.75, а ставката за победа на България е 6.00.

“1,7 за Ирландия …. високо, високо, високо. Високоооо застани … ,” написа в социалната мрежа Найденов, използвайки текст от популярната от 80-те години на миналия век песен на ФСБ.

В коментарите под поста си Найденов продължава с духовитите фрази, отговаряйки на потребител, изразил благодарността си за високия коефициент:

“Чичо Гошо, ако пусне Серкан и Дени, да не те изненада?! ”

Двама играчи на ЦСКА 1948 – клубът, в който Найденов е най-влиятелният акционер, бяха повикани в националния отбор. Селекционеърт Георги Дерменджиев включи сред избраниците си Серкан Юсеин и Денислав Александров.

Найденов обаче признава, че самият той също очаква България да загуби: “Честно казано и аз мисля, че ще загубим ”

Статистиката също сочи, че българският национален тим не се чувства комфортно на ирландска земя. До този момент са гостували гостували шест пъти там и нямат нито една победа (три загуби и три равенства).