Босът на Локо Сф: Не мога да се боря с грандовете за Генчев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това не е вярно, фалшива новина", сподели Иван Василев относно интерес на Левски към Станислав Генчев.

Президентът на Локомотив София – Иван Василев, обяви пред “Хоризонт” на “БНР”, че ако старши треньорът на “червено-черните” Станислав Генчев е получил оферта да поеме Левски, то той е щял да разбере лично от него.

Както е известно, Генчев се спряга за евентуален нов наставник на “сините” при напускане на Станимир Стоилов.

“Прочетох за това в медиите, но това не е вярно, фалшива новина. Убеден съм, че коректно момче като Генчев щеше да ми се обади, ако имаше оферта, така както направи през зимата след контакта с Ботев Пловдив. Генчев направи визитка в Локомотив, а аз съм реалист човек и съм наясно, че след края на сезона трудно ще го задържа в нашия клуб. Нито имам силите затова, а и не мога да се боря с грандовете”, заяви Василев.

“Обстановката в Левски си е тяхна вътрешна работа, аз нямам правото да им се меся, а и смятам, че разумът ще надделее и всичко в мача ще премине нормално. Що се отнася до шампионатния мач срещу ФК ЦСКА 1948, нямам обяснение защо се стигна до тази тежка загуба с 0:6. Но не търсете причината в това, че някои футболисти след този мач играят малко или изобщо не играят. Не е причината това, за което намеквате”, коментира босът на “железничарите”.