google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Импресариото заяви, че играчът е в София и очаква багажа си

Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, атакува шефовете на ЦСКА София, обвинявайки ги, че са го заплашвали с текстови съобщения.

Той заяви, че еквадореският нападател в момента е в София и се готви по индивидуална програма докато изчаква пристигането на багажа му.

Банято заяви, че никой от ръководството не се е опитвал да му позвъни и да разговаря с него.

“Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ!,” категорично заяви Банято пред gong.bg.

“Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона. Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна вчера вечерта (22 юни) в София и е в очакване да продължи подготовката си.

“Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди.

“Единствено ни изпращаха правни писма. Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне утре (24 юни) в София.”