Ботев Пд може да бъде без основния си реализатор срещу Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят Атанас Илиев е под въпрос за срещата в Стара Загора

Голмайсторът на Ботев Пловдив Атанас Илиев може да пропусне предстоящия мач на своя тим срещу Берое, както и последния двубой за годината срещу Лудогорец. Нападателят има възпаление на пръст на крака.

Въпреки проблемите, в последните двубои топ реализаторът на “канарчетата” игра на инжекции. Атанас Илиев със сигурност няма да вземе участие в тренировъчните занимания на Ботев до петък, когато ще премине медицински преглед, на който ще стане ясно дали състоянието му се е подобрило и дали ще може да пътува с отбора за Стара Загора без тренировка.

Почти сигурно голмайсторът на Ботев Пловдив няма да бъде рискуван в мача с Берое, за да се възстанови напълно и да бъде на линия срещу Лудогорец. Ботев ще бъде и без Тодор Неделев, който е на преглед в София и тогава ще стане ясно какво е състоянието му.

„Канарчетата“ гостуват на Берое в събота като преди този двубой те заемат 10-ото място в класирането с актив от 14 точки. “Жълто-черните” не се разписаха в нито един от последните си четири двубоя в първенството – срещу ЦСКА (0:3), Славия (0:0), Локомотив Пд (0:6) и Черно море (0:0). Като се има предвид отсъствието на Атанас Илиев и Тодор Неделев срещу Берое, то на пловдивчани отново ще им бъде много трудно да вкарат попадение.