Ботев Пд отпразнува Купата в емблематичния The Emporium Hotel Plovdiv
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" празнуваха Купата на България в The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection

След официалното шествие по случай победата за Купата на България, футболистите на ФК Ботев Пловдив отпразнуваха своя трофей в най-луксозния петзвезден хотел в България. Там те се наградиха за огромния труд и положените усилия през сезона с коктейл в единствения по рода си в България Champagne Bar & Cocktail Lounge. По-късно празненството продължи в изискания ресторант на хотела – Torro Premio, където положителните емоции продължиха до късните часове.

Още с пристигането си шампионите се снимаха със свои почитатели пред луксозния хотел, като не пропуснаха да вдигнат своя ценен трофей за удоволствие на феновете. ФК Ботев Пловдив може да се похвали с една от най-лоялните и отдадени агитки в българския футбол! Благодарение именно на огромната подкрепа на феновете през годините отборът се стреми да предлага все по-качествен и атрактивен футбол. Тази година тези усилия бяха възнаградени и най-после Купата на България е в ръцете на героите на ФК Ботев Пловдив.

Ботев Пд отпразнува Купата в емблематичния The Emporium Hotel Plovdiv 1

Ръководството на отбора се довери за своя празник на The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection, който е доказал своята подкрепа към българските спортисти. Известен още като „Хотела на звездите“, той предложи на шампионите истинско звездно посрещане! Екипът на домакините се погрижи да достави на спортните герои на Пловдив истинско петзвездно изживяване!

Припомняме ви, че ФК Ботев Пловдив е най-старият български футболен клуб и е носител на Купата на България през 1962, 1981, 2017 и 2024 година. На финала шампионите победиха футболистите на ФК Лудогорец Разград с 3:2 в София.