Ботев Пд ще е с поне двама българи срещу Левски на “Колежа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Генев ще изведе "канарчетата" с капитанската лента.

Централният бранител Виктор Генев ще изведе с капитанската лента Ботев Пловдив за сблъсъка срещу Левски, съобщава “Тема Спорт”.

С този двубой се открива новият стадион “Христо Ботев” и се очаква истинско шоу по трибуните, тъй като съоръжението ще бъде пълно до краен предел.

34-годишният Генев не попадна сред титулярите в последните два мача на “канарчетата” – равенствата със Славия (0:0) и Спартак Варна (1:1).

В неговото отсъствие Самуел Супрайен бе в ролята на капитан за Ботев Пловдив.

Старши треньорът на “жълто-черните” Бруно Балтазар отнесе сериозни критики за стартовия си състав при гостуването на Славия в последния кръг, след като тимът стартира без нито един българин.

За срещата с Левски от първата минута се очаква да започнат поне двама родни футболисти – вече споменатият Виктор Генев и халф-бекът Николай Минков.

С оглед на предстоящия футболен двубой между отборите Ботев Пловдив и Левски, букмейкърът 8888 sport предлага интересни коефициенти и залози за своите клиенти. Спортните експерти от 8888 изразяват мнение, че срещата ще бъде напрегната и пълна с емоции, като подчертават високия потенциал за изненади в този мач.