google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" се похвалиха с нов партньор

Ботев Пловдив ще си сътрудничи с Футболната Бизнес Академия, похвалиха се „канарчетата“ в официалния си сайт. “Жълто-черните” и швейцарската образователна институция ще бъдат партньори, като от българския тим са изключително радостни от това споразумение.

Партньорството ще даде на кандидатите за ФБА възможности да приложат знанията си на практика и да подкрепят клуба в различни отдели и бизнес операции в цялата организация. За тима от Пловдив този контракт представлява така необходимото излагане на иновативни идеи и най-добри практики.

“Изключително се радваме да започнем това сътрудничество с ФБА. С това партньорство се уверяваме, че ПФК Ботев има директен достъп до най-добрите международни таланти на пазара на спортен бизнес, което да ни помогне в развитието и устойчивостта на клуба”, заяви изпълнителният директор на “жълто-черните” Даниел Серехидо.

“За мен е удоволствие да приветствам Ботев Пловдив като нов партньор на ФБА! Като най-стария клуб в България и под новото му ръководство, отборът стартира нов амбициозен проект, който ние имаме честта подкрепим. Това партньорство ще улесни ценните възможности за обучение на клубове и кандидати за ФБА.”, заяви Кристиан Добрев – главен директор по партньорствата във ФБА.