Ботев Пловдив излиза с всичко най-добро срещу Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес отборът на Ботев Пловдив гостува на Арда в мач от плейофите на втората осмица в родното първенство, а двубоят ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив. Старши-треньорът на “жълто-черните” Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия двубой като срещата е тази вечер от 21:00 ч.

В групата на Ботев в сравнение със срещата с ЦСКА има една промяна. Извън разширения състав остана юношата Димитър Пройчев. Наставникът на Ботев Ферарио Спасов ще може да разчита на всичко най-добро за мача, като звездите на тима Неделев, Балтанов, Вутов и Тонев са в групата.

Ето и групата на Ботев Пд:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Иван Бандаловски, Лазар Марин, Станислав Работов, Бисер Бонев, Тодор Неделев, Фабио Бурбано, Филип Филипов, Александър Тонев, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Андерсон Барбоса, Лъчезар Балтанов, Атанас Чернев, Костадин Ничев, Джонатан Перейра, Антонио Вутов

Билети за феновете на “жълто-черните” ще се продават на касата пред гостуващия сектор на стадиона в парк “Лаута”. Касата ще работи от 19:30 ч.