Ботев Пловдив ще има официално нов собственик през този месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Зингаревич поема официално Ботев до десетина дни

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив – Даниел Сереидо, обяви, че клубът официално ще има нов мажоритарен собственик до края на следващата седмица. Това ще бъде руският бизнесмен Антон Зингаревич, който ще вдигне и заплатите на “жълто-черните”.

“Имахме доста тежки шест месеца. Вече сме оптимисти и гледаме напред към новия сезон. Надяваме се да няма повече заболели с коронавирус и травми. Както треньорът каза, около 4-5 играчи напускат, очакваме новите попълнения. Работим усилено и с децата. Там сме подписали договори с детско-юношеската акадамия. Очакваме една добра работа с медиите през новата кампания. До края на следващата седмица трябва да приключи сделката със Зингаревич”, заяви Сереидо.

“Имахме доста правни проблеми, но нещата са към края си. Г-н Зингаревич е готов да поеме ситуацията в тима. Той помага на много на клуба, също както и нашите спонсори. Ние се опитваме да увеличим приходите си. Няма да направим договори, които да не са съобразени със състоянието ни. Ще има увеличение на заплатите на първия състав. Опитваме се да бъдем по-ефикасни в нашата работа”, коментира още шефът на “жълто-черните”.