Ботев Пловдив ще стартира подготовка със Стоянов начело
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" започват подготовка на 6 януари

В сряда отборът на Ботев Пловдив ще стартира подготовка за втория полусезон в родното първенство. Футболистите на “жълто-черните” ще се съберат по обяд на базата в Коматево, след което ще поднесат венци на своя патрон Христо Ботев.

Малко по-късно играчите на Ботев Пловдив ще направят първа тренировка за 2021 г. Според информациите за момента, заниманието ще бъде водено от Стефан Стоянов, който бе начело на отбора в последните два мача от efbet Лига Берое и Лудогорец, в които Ботев допусна поражения.

Към днешна дата няма яснота кога новият наставник, който ще бъде избран от руския бизнесмен Антон Зингаревич, заедно с новите попълнения ще акостират на базата, но това вероятно ще се случи доста бързо, след като сделката по прехвърлянето на мажоритарния пакет акции на името на руснака бъде финализирана.

Очаква се в най-скоро време Антон Зингаревич да придобие акциите на пловдивския клуб и да обяви името на новия треньор на Ботев. Спекулираше се, че датчанин може да застане начело на Ботев Пловдив, но предстои в следващите дни да разберем кой ще е новият треньор на “канарчетата”.