Ботев привлича нападател от бившия тим на Феро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ботев Пловдив ще подсили редиците си с нападателя на Монтана Атанас Илиев като договорът между двете страни ще бъде подписан днес, научи 7 Спорт.

Качествата на играча са добре познати на старши треньора Ферарио Спасов, който миналата година застана начело на Канарчетата, след като сложи край на втория си престой като наставник именно на Монтана.

Самият Илиев потвърди, че напуска тима от северозападния град, публикувайки съобщение в социалните мрежи:

“Благодаря на ПФК Монтана за тези прекрасни 5 години, чао и до нови срещи ПРИЯТЕЛИ,” гласи обръщението на 25-годишния бивш нападател на Черно море и Добруджа.

Илиев бе основна фигура в тима на Монтана както в Първа, така и във Втора лига. Той бе и с основна заслуга за третото място във втория ешелон през миналия сезон и спечеления бараж срещу Дунав, след който отборът влезе в елита.

Илиев, който става шестото ново попълнение в селекцията на Спасов ще започне подготовка с Ботев, след като премине медицински прегледи.

Мустакатият специалист предприе сериозно обновяване на отбора – до този момент с “жълто-черните” подписаха Виктор Генев, Славчо Шоколаров, Мишел Еспиноса, Мите Цикарски и Маркиньос Педросо. В Ботев се завърнаха също Крис Добрев и Атанас Чернев.