Ботев ще дари приходите от последните два мача на “Колежа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
По време на двата мача на "Колежа" са се събрали около 20 000 лева от продажбата на билети, които ще бъдат преведени на организацията "Нощ на Ангелите" и ще отидат за лечението на малката Ивайла Иванова. 

От ръководството на Ботев (Пловдив) обявиха, че ще дарят всички приходи от проверките с Черноморец (Бургас) и Раднички (Ниш).

По време на двата мача на “Колежа” са се събрали около 20 000 лева от продажбата на билети, които те ще дарят на организацията “Нощ на Ангелите” и ще бъдат насочени за лекуването на малката Ивайла Иванова.

“По време на изминалия уикенд представителният отбор на Ботев (Пловдив) изигра последните си две контролни срещи преди старта на сезона. Двата мача бяха с платен вход, като ръководството на “жълто-черния” клуб реши да подаде ръка на малката Иви и всички приходи бяха дарени за лечението на детето.

Най-старият футболен клуб в България изказва благодарността си към всички фенове, които се включиха в кампанията и помогнаха за каузата в помощ на Иви. ПФК Ботев Пловдив и благотворителната организация “Нощ на Ангелите” ще продължат да работят заедно в името на добрите каузи”, написаха от Ботев в официалното си съобщение до футболната общественост.